Primark Disney adventskalender 2019 unboxing

Primark Disney adventskalender 2019 unboxing

22 september 2019 1 Comment

Jullie reageerden zo ontzettend enthousiast op de Essence adventskalender 2019 unboxing van afgelopen week, dat ik besloot meer adventskalender unboxings te maken op mijn YouTube kanaal. Afgelopen vrijdag kwam ik dan ook bij de Primark de Disney adventskalender tegen en kon ik het niet laten om deze mee te nemen. In deze kalender zitten namelijk 25 Disney kerstballen: hoe leuk is dat? Vandaag laat ik je de inhoud zien: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 23 september 2019 at 08:20

  Oh wow, dat dit nu allemaal al zo bezig is! Ik heb nog het idee dat we volop in de zomer zijn terwijl kerst alweer bijna voor de deur staat!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×