Plus Size kleding regels breken

Plus Size kleding regels breken

25 augustus 2021 No Comments

In de video van vandaag neem ik een aantal Plus Size kleding ‘regels’ met je door en breek deze. Op internet zijn namelijk een heleboel regels te vinden waar je jezelf als plus size of curvy vrouw aan zou moeten houden. Denk aan geen printjes, crop tops, shorts, bodycon jurkjes en meer. In deze video laat ik je zien hoe deze items nu daadwerkelijk staan op mijn lichaam met maat 44 en hoe idioot deze regels dan ook zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×