Plan With Me | Valentijnsweek

10 februari 2016 No Comments

plan with me

De allereerste Plan With Me aflevering in mijn #OrdinaryPlanning serie! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik deze week (Valentijnsweek) heb ingedeeld in mijn Erin Condren planner. Daarnaast laat ik een aantal trucjes zien over het afscheuren van washi-tape en hoe ik mijn printable stickers makkelijk knip. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×