Plan with me – march 2018 // BULLET JOURNAL + Collab

25 februari 2018 2 Comments

De maand is alweer bijna aan zijn eind, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe bullet journal video. In deze video plan ik samen met jullie de maand maart in een cactus/vetplantjes/planten-thema. Deze video is ook meteen een collab met Elise van het kanaal EliseDingen dus vergeet zeker niet om haar video ook te bekijken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • chucky1012 25 februari 2018 at 21:05

  Mooi getekend en catussen zijn leuk.
  Ik zal zeker bij de andere vlogger ook een kijkje nemen….

 • Robin 25 februari 2018 at 19:34

  Bij mij drukken de stiften van de hema wel een beetje door. Ik vind het dus rot stiften om te gebruiken in een BuJo.
  Ik vind de cactussen ingekleurd juist wel mooi!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×