Plan with me – february 2018 // BULLET JOURNAL

31 januari 2018 No Comments

Februari begint morgen al en dat betekent dat het hoog tijd werd om mijn bullet journal voor de maand klaar te maken. Vandaag dan ook weer een plan with me video voor jullie: dit keer met een liefdesthema vol met schattige bosdiertjes. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×