Plan with me – february 2018 // BULLET JOURNAL

31 januari 2018 No Comments

Februari begint morgen al en dat betekent dat het hoog tijd werd om mijn bullet journal voor de maand klaar te maken. Vandaag dan ook weer een plan with me video voor jullie: dit keer met een liefdesthema vol met schattige bosdiertjes. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×