Pizza mukbang + Q&A

Pizza mukbang + Q&A

24 april 2020 No Comments

Het leek me leuk om weer eens een gezellige kletsvideo op te nemen. Ik besloot dan ook weer eens een gezellige pizza mukbang te filmen! Ik praat tijdens het eten over hoe het nu met mij gaat in deze gekke tijden en beantwoord een aantal van jullie vragen die via Instagram werden gesteld. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×