Pizza mukbang + Q&A

Pizza mukbang + Q&A

14 mei 2021 No Comments

Ik besloot dat het wel weer eens tijd werd voor een oude vertrouwde pizza mukbang. Ik besloot de nieuwe Domino’s pizza Chicken Teriyaki te proberen en terwijl ik zit te eten beantwoord ik de vragen die jullie via Instagram konden opsturen. Van dromen die ik nog wil waarmaken tot mijn beste herinnering van 2020. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×