Pizza mukbang + persoonlijke update

Pizza mukbang + persoonlijke update

2 mei 2018 No Comments

Ik besloot weer eens een mukbang video op te nemen en dit keer in mijn eentje. Ik besloot een pizza te halen bij de Albert Heijn en tijdens het eten geef ik jullie een update over hoe het nu met mij gaat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×