Pizza mukbang met Saartje de Leeuw

Pizza mukbang met Saartje de Leeuw

22 december 2018 No Comments

De laatste collab van de decembermaand is een feit: vandaag heb ik een gezellige pizza mukbang samen met Saartje de Leeuw. We kletsen over van alles en nog wat terwijl we heerlijk Domino’s pizza’s eten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×