Pizza mukbang met Rebecca Denise

Pizza mukbang met Rebecca Denise

3 augustus 2018 No Comments

Afgelopen woensdag had ik een gezellig dagje op de planning staan met Rebecca. Samen besloten we twee video’s te filmen, die nu allebei voor jullie online staan. Op mijn kanaal namen we een gezellige pizza mukbang op, waarbij we praten over katten, body positivity en nog veel meer. Veel kijkplezier en neem vooral ook een kijkje op het kanaal van Rebecca!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×