Pizza mukbang met mijn moeder

Pizza mukbang met mijn moeder

5 maart 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor een video met de meest aangevraagde gast op mijn YouTube kanaal: mijn moeder! Samen namen we een gezellige Domino’s pizza mukbang op waarbij we gezellig samen kletsen, jullie vragen beantwoorden en vooral ook veel moeten lachen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×