Pizza mukbang met Joyce Bastiaans

Pizza mukbang met Joyce Bastiaans

10 april 2019 No Comments

Een tijdje geleden kwam er al een gezellige make up en kletsvideo samen met Joyce online, maar die dag filmden we meer video’s. Vandaag is tijd voor de tweede video die we samen filmden voor mijn kanaal: een pizza mukbang. We bestelden bij Domino’s en hebben het over van alles en nog wat. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×