Pizza mukbang & jullie vragen beantwoorden

Pizza mukbang & jullie vragen beantwoorden

12 februari 2020 No Comments

Aangezien ik toch alleen at, een pizza in de vriezer had liggen en zin had om weer eens wat vragen van jullie te beantwoorden is het tijd voor een gezellige pizza mukbang! Ik liet jullie op Instagram vragen insturen die ik tijdens het eten beantwoord: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×