Pizza mukbang - Domino's pizza

Pizza mukbang – Domino’s pizza

20 oktober 2019 2 Comments

Het is eindelijk weer eens tijd voor een gezellige pizza mukbang! De laatste keer dat ik een mukbang voor jullie uploadde is alweer maanden terug, dus ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe. Ik bestelde dan ook weer eens bij Dominio’s Pizza om vervolgens tijdens het eten te praten over o.a. mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel, hoogsensitief zijn en meer: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Suzanne 21 oktober 2019 at 12:22

  Wat een mooi verhaal Irina!

 • Ria 20 oktober 2019 at 16:48

  Mooi en eerlijk verhaal Irina! Praten tijdens het eten van een pizza zou niet mijn voorkeur zijn, maar goed, ieder maakt zijn of haar eigen keus 😊

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×