Lifestyle, Video

Pizza mukbang – Domino’s pizza

Pizza mukbang - Domino's pizza

Het is eindelijk weer eens tijd voor een gezellige pizza mukbang! De laatste keer dat ik een mukbang voor jullie uploadde is alweer maanden terug, dus ik vond het weer tijd worden voor een nieuwe. Ik bestelde dan ook weer eens bij Dominio’s Pizza om vervolgens tijdens het eten te praten over o.a. mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel, hoogsensitief zijn en meer: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  Suzanne
  21 oktober 2019 at 12:22

  Wat een mooi verhaal Irina!

 2. Reply
  Ria
  20 oktober 2019 at 16:48

  Mooi en eerlijk verhaal Irina! Praten tijdens het eten van een pizza zou niet mijn voorkeur zijn, maar goed, ieder maakt zijn of haar eigen keus 😊

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.