Pita gyros mukbang met mijn moeder

Pita gyros mukbang met mijn moeder

6 juni 2019 No Comments

Ik besloot samen met mijn moeder een gezellige pita gyros mukbang op te nemen. Grieks eten en gezellig kletsen over o.a. body positivity, onze aankomende vakantie (naar Griekenland natuurlijk) en wat we allemaal met elkaar gemeen hebben. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×