Pinterest Outfits I'll wear when I'm skinny namaken

Pinterest Outfits I’ll wear when I’m skinny namaken

25 juni 2021 No Comments

In deze video van vandaag doe ik iets compleet anders dan normaal: ik ga namelijk Pinterest outfits namaken. Niet zomaar Pinterest outfits overigens, nee ik kwam achter het bestaan van Pinterest borden genaamd ‘Outfits I’ll wear when I’m skinny‘. Vandaag maak ik deze outfits voor je na op mijn mid-size lichaam om je te laten zien dat je al deze outfits nu gewoon al kunt dragen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×