Photoshoot voor Flair, lingerie shoplog & wandelen over de heide // VLOG #41

21 augustus 2023 No Comments

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee in mijn week, waarin ik o.a. een lingerie photoshoot heb voor Flair. Verder ga ik met mama wandelen over de bloeiende heide, doe een kleine (ASOS) lingerie shoplog en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×