Persoonlijke update augustus 2016

4 augustus 2016 6 Comments

Ordinary Week Recap - week 30

Dit artikel typ ik met enorme hoofdpijn, terwijl ik eigenlijk een heel ander artikel gepland had staan voor vandaag. Waarom? Ik voel me ziek en heb misschien zelfs een lichte hersenschudding. Daarnaast hebben we problemen met de wifi op mijn kamer waardoor het maken van een artikel een stuk minder makkelijk gaat. Daarnaast wil ik het met jullie hebben over Brownie en over hoe het verder gaat met Ordinary Odd wanneer ik straks weer ga studeren.

Ziek en hersenschudding?

Als eerste: lichte hersenschudding!? Het is niet zeker of ik deze echt heb, ik ben niet naar de dokter geweest namelijk aangezien ik volgens mijn moeder dan toch alleen te horen krijg dat ik pijnstillers moet slikken en rust moet houden. Een paar dingen die ik zelf ook nog wel kan bedenken.

Hoe het komt? Ik fietste (terwijl ik me al niet goed voelde) richting mijn werk en kreeg een flinke tak uit een boom boven op mijn hoofd. De rest van de dag werd de hoofdpijn steeds erger en kon ik me steeds minder goed concentreren. Of dit alles komt door die tak op mijn hoofd, of door het feit dat ik me sowieso al niet goed voelde weet ik natuurlijk niet zeker. Ik weet alleen dat het rot is.

Gelukkig was mijn baas zo lief om te regelen dat ik eerder naar huis kon en ook voor vandaag (wanneer jullie dit lezen) heeft ze voor de helft van mijn dienst vervanging kunnen regelen. Helemaal ziek melden vind ik zelf lullig, aangezien ze letterlijk niemand anders kan inzetten: iedereen is op vakantie of werkt al! Ik probeer daarom maar naast mijn werk om het rustig aan te doen en op die manier weer wat aan te sterken. Paracetamol is nu even mijn beste vriend.

Brownie

Met Brownie gaat het goed! De mok die ze de afgelopen tijd had begint steeds verder weg te trekken. Daarnaast is ze helaas wel weer begonnen met het eraf schuren van haar staart: zonde! Ze heeft altijd enorm veel last van de hitte en alle vliegen die deze meebrengt. We zijn dan ook vollop aan het smeren en sprayen om het ergste voor haar weg te houden.

Daarnaast hebben we sinds vorige week eindelijk toestemming van de osteopaat/chiropractor om weer met haar te draven en galopperen. Iets wat zowel zij als ik heel erg fijn vinden. Ze heeft alle energie van de wereld en ik heb zelf ook echt zin om weer lekker aan de slag te gaan. Daarnaast is galop een goede oefening voor haar rugspieren, dus twee vliegen in één klap!

Over een paar weken komt de osteopaat/chiropractor nog een keer langs om te kijken of ze Brownie nog verder kan helpen. Ze had het o.a. over acupunctuur dus ik ben benieuwd! We gaan er niet vanuit dat ze ooit volledig zal herstellen, maar ieder stapje in de goede richting helpt.

Ordinary Odd

Ik vertelde het al kort in mijn artikel met doelen voor deze maand, maar ik ben hard aan het nadenken over hoe ik Ordinary Odd wil gaan aanpakken wanneer ik weer ga studeren. Op het moment upload ik natuurlijk 2 keer per week een video op mijn YouTube kanaal en daarnaast nog 5 geschreven artikelen in de week.

Dat schema gaat zeer waarschijnlijk niet meer haalbaar zijn wanneer ik een voltijd studie ernaast doe. Daarom ben ik flink aan het brainstormen en bedenken hoe ik het wil gaan doen. Op het moment merk ik toch stiekem wel dat ik meer richting YouTube neig omdat ik merk dat ik daar de afgelopen tijd ontzettend veel plezier in heb. Daarnaast begint dit ook eindelijk echt te groeien, wat natuurlijk extra motivatie is.

Toch wil ik mijn blog nooit opgeven: de geschreven artikelen vind ik heerlijk om te maken. Zonder mijn blog had ik nu nooit dit alles van me af kunnen schrijven. Ik denk dat ik daarom een soort balans moet zien te vinden. Ik denk op het moment aan 2 video’s in de week en daarnaast zien hoeveel tijd ik over heb in de week voor geschreven artikelen. Al ben ik dan bang dat ik de geschreven artikelen helemaal zal gaan verwaarlozen, wat ik ook zonde vind.

Als jullie haalbare suggesties hebben dan hoor ik ze natuurlijk graag! Ik ben ook wel benieuwd, gaan jullie in september ook weer beginnen aan school of zijn jullie allang daar voorbij en zijn jullie gewoon flink aan het werk. Let me know!

PS. Sorry als dit artikel van de hak op de tak springt, mijn hoofd werkt niet compleet mee op het moment.

6 Comments

 • Astrid 4 augustus 2016 at 13:29

  Wat vervelend van je hoofdpijn, hopelijk gaat het snel beter! Ik zou gewoon beginnen met je te concentreren op je studie en daarna kijken waar je tijd voor over houdt. Misschien 1 video en 1 artikel per week? Zoiets! Je studie is toch het belangrijkste en daarna kun je altijd weer meer gaan uploaden en schrijven.

  • Irina 4 augustus 2016 at 15:05

   Ja ik moet er even goed over na denken en kijken hoe druk ik het straks krijg!

 • hilde 4 augustus 2016 at 12:28

  Ik hoop dat je snel je hoofdpijn kwijt bent! x

  • Irina 4 augustus 2016 at 12:38

   Dankjewel Hilde!

 • Ria 4 augustus 2016 at 08:42

  Beterschap Irina, en je moeder heeft gelijk: hersenschudding gaat alleen over met rust …

  • Irina 4 augustus 2016 at 12:39

   Hopelijk gaat die snel voorbij!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×