Persoonlijke update | Vakantie, vlogmas, tentamens en bijna op stage

21 oktober 2017 2 Comments

Ik zat te denken welk soort artikel ik wilde maken voor vandaag en bedacht me ineens dat het alweer een hele tijd geleden is dat ik een persoonlijke update heb geschreven. Natuurlijk maak ik weekvlogs waarin jullie grotendeels op de hoogte worden gehouden van alles dat in mijn leven speelt maar alsnog leek het me leuk om dit artikel te schrijven. Niet iedereen leest en kijkt al mijn artikelen en video’s natuurlijk!

Wat doe ik op het moment?

Nu jullie dit lezen heb ik net vakantie: gisteren was mijn laatste tentamen van dit blok en aankomende week is dan ook eerder een studie-vakantie dan een luier-vakantie. Toch heb ik het plan om de komende week lekker aan de slag te gaan met mijn blog en YouTube kanaal en vooruit te gaan werken met het maken van content. Na mijn week vakantie heb ik namelijk tentamenweken en hierna begint alweer het tweede blok van mijn studie: de beroepsoriënterende stage. Tijdens mijn stage periode zal ik 5 dagen in de week van zo’n 9 uur ’s ochtends tot half 6 ’s avonds druk bezig zijn en daardoor waarschijnlijk ook moe thuis komen ’s avonds. Wel zo handig om content vooruit te hebben staan dus!

Daarnaast zit ik eraan te denken om in de decembermaand aan vlogmas te doen op mijn YouTube kanaal. Voor iedereen die vlogmas niet kent: vlogmas houdt in dat je iedere dag een nieuwe dagelijkse vlog upload tot aan de kerst. Zelf wil ik dit iets anders gaan doen. Dagelijks vloggen lijkt me namelijk én niet haalbaar tijdens mijn stage én niet erg interessant om te zien wanneer mijn dagen zo op elkaar lijken. Daarom wil ik iedere dag een video plaatsen i.p.v. een vlog. Denk hierbij aan de vaste weekvlog en de Sims 4 video’s maar ook kerst video’s, challenges en nog veel meer. Ik weet nog niet zeker of het gaat gebeuren: dit ligt eraan hoeveel ik vooruit kan werken voor mijn stage begint en hoeveel tijd en energie ik over heb tijdens mijn stageperiode. Jullie mogen echter altijd video ideeën achterlaten voor me: hier heb ik sowieso iets aan.

Wat betreft mijn tentamens en stage schreef ik al eerder een uitgebreid artikel over mijn opleiding dit blok. Wanneer mijn stage gaat beginnen zal ik een nieuwe update schrijven hierover, dus die kunnen jullie nog gaan verwachten.

Hoe gaat het verder met me?

Verder moet ik zeggen dat ik de laatste periode toch wat minder lekker in mijn vel zit en zelf weet ik niet heel goed waarom. Misschien dat het de verandering van seizoen is en ik een licht winterdipje heb (ondanks dat de winter nog niet eens begonnen is). Ik ben dan ook aan het proberen om mezelf wat extra me-time te gunnen door wat vaker lekker in bad te gaan, een maskertje te pakken en te proberen iedere avond vrij te nemen van studie en blogwerk. Zo ging ik gisteren na school ook spontaan lekker in mijn eentje Amsterdam in om te shoppen: heerlijk! Ik heb ook meteen een aantal nieuwe LUSH bath bombs gehaald om te testen: een goed excuus om in bad te gaan dus.

Ik ben ook erg benieuwd hoe het met jullie gaat! Hebben jullie ook vakantie? Of hebben jullie deze al gehad/niet? En wat speelt er op dit moment zoal in jullie leven? Ook last van de wisseling van de seizoenen? Vergeet ook zeker niet achter te laten wat jullie vinden van mijn idee voor vlogmas en video ideetjes achter te laten: daar help je me heel erg mee!

2 Comments

 • Britt van Ommeren 22 oktober 2017 at 12:44

  Spannende periode tegemoet dus! Alvast heel veel succes met alle tentamens, en je stage. Wel rot dat je je minder fijn voelt, maar ik hoop dat het een tijdelijk winterdipje is, lekker genieten!

 • Ria 21 oktober 2017 at 18:49

  Hoi Irina, heb je al eens een lichtlamp geprobeerd tegen de winterdip? Je opa had er veel aat bij , de lamp mag je lenen ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×