Persoonlijke update – november 2016

18 november 2016 2 Comments

Persoonlijke update - november 2016

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk artikel voor jullie heb geschreven. Natuurlijk heb ik jullie in de tussentijd wel op de hoogte gehouden van mijn leven (door bijvoorbeeld de make up & kletsvideo van laatst) maar toch had ik vandaag de behoefte om eens lekker van me af te typen. Lees je mee?

De afgelopen tijd heb ik het ontzettend druk gehad. Ik vertelde al dat ik was gestopt met werken omdat ik het gewoon allemaal niet meer trok: ik zat op het randje van overspannen raken en merkte aan alles dat het zo niet goed ging.

Ik ben nu alweer een paar weken gestopt met werken maar heb nog niet veel meer rust gehad in de tussentijd. Ik had namelijk de twee weken nadat ik stopte met werken enorm drukke weken: heel veel deadlines en tentamens. De week daarop had ik vervolgens een projectweek, waarin ik letterlijk iedere dag tot diep in de nacht bezig was.

Erg goed voor mijn slaapritme waren die weken dus zeker niet. Afgelopen weekeind heb ik dan ook van zaterdag op zondag 12,5(!) uur geslapen. Voor iemand die normaal gesproken totaal niet kan uitslapen is dat echt uitzonderlijk!

Ik merk dat ik nog altijd heel erg moe ben, maar ik moet tegelijkertijd alweer aan de bak voor dit nieuwe blok op school. Toch besloot ik gisteren om een dagje niet naar college te gaan. Het resultaat? Opnieuw een nacht van zo’n 11 uur slaap. Heerlijk! Ik heb nu dus een 4 daags weekeind (donderdag t/m zondag) en heb besloten om hier gebruik van te gaan maken.

Natuurlijk moet ik een aantal dingen doen voor Ordinary Odd en voor school, maar ik wil dit weekeind ook vooral mijn rust gaan nemen. Even bijkomen en opladen zodat ik weer met frisse energie het nieuwe blok van mijn opleiding kan gaan knallen!

Daarnaast merk ik dat ik door de vermoeidheid niet zo veel zin heb in dingen waar ik normaal gesproken enorm veel zin in heb. Geen goed teken dus. Ik heb bijvoorbeeld veel minder inspiratie voor video’s en blogposts, maar ook veel minder motivatie voor mijn schoolwerk. En dat terwijl ik juist twee vakken heb waar ik enorm veel zin in had: fotografie en tekstschrijven. Snel mijn energie weer op pijl brengen dus!

Ik denk dat ik na dit weekeind rust te hebben genomen alles weer goed komt hoor, nu klinkt het allemaal wel heel dramatisch. Ik ga gewoon even een rustig weekeind nemen en daarna ga ik er weer flink tegenaan!

Sowieso komen de feestdagen er weer aan en daar wil ik een speciale Kerst-serie voor gaan maken op mijn YouTube kanaal. Zijn er nog dingen die jullie graag zouden willen zien? Let me know!

2 Comments

 • Ria 18 november 2016 at 18:57

  Oeps, geod op jezelf passen, Irina! zet hem op…

  • Irina 18 november 2016 at 23:01

   Komt goed! Ik ben lekker aan het bijkomen dit weekeind.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×