Persoonlijke Update – december 2016

10 december 2016 3 Comments

Het is alweer december en de Kerstmuziek staat dan ook al een aantal dagen aan op mijn kamer. Ondanks de vakantie en de feestdagen die er aan zitten te komen ben ik op het moment heel erg druk bezig met mijn studie. Ik had weer eens zin om lekker van me af te schrijven dus vandaag weer eens een heerlijk persoonlijk artikel!

Op het moment dat ik dit schrijf is het vrijdagavond (de dag voor jullie dit lezen) en ga ik een druk weekeind tegemoet. Vandaag was namelijk de laatste schooldag van dit blok op mijn studie. Ik heb een vaardighedentoets gemaakt voor Adobe Indesign en Photoshop die naar mijn gevoel heel erg goed ging! Daarna hadden we een soort expositie waarin we onze fotoreportages lieten zien aan de docent. Ondanks de vele feedback krijgen we toch allemaal het volledig aantal punten voor deze presentatie: dat zijn er alvast 10 van de 120 voor dit vak!

Dit weekeind ga ik hard aan de slag want a.s. maandag om 9:00 uur is de deadline voor het inleveren van zowel mijn Portfolio tijdschrift voor Audiovisueel, mijn Dossier Tekstschrijven en mijn Researchdossier voor Redactievaardigheden. Natuurlijk ben ik een echte student en loop ik ontzettend achter waardoor ik alles op het laatste moment nog moet maken! Oeps…

Daarnaast staat vandaag de Midwinter fair op de planning! Ik ga gezellig samen met mijn moeder naar het Archeon om daar de halve dag rond te lopen tussen allemaal verkleedde mensen en lekker eten. Dat belooft een top dag te worden! (En daarna dus een lange nacht aan schoolwerk werken…)

Ook heb ik wat minder leuk nieuws: we zijn afgelopen donderdag met mijn oudste kat Roosje naar de dierenarts geweest om haar te laten nakijken. De afgelopen tijd drinkt ze ontzettend veel, mauwt het hele huis s’ nachts wakker en haar vacht is één groot drama. De dierenarts heeft bloed afgenomen voor een bloedonderzoek en dit kwam vrijdag middag binnen.

Uit de uitslag bleek dat Roosje een te snel werkende schildklier heeft. We hebben dezelfde dag nog medicijnen weten te halen bij de dierenarts en deze moet ze de komende 3 weken 2 keer per dag krijgen. Hierna gaan we met haar terug naar de dierenarts om te kijken hoe het er voor staat. Desnoods is een operatie ook mogelijk, waarbij de schildklier wordt weggehaald.

Heel erg naar natuurlijk, om te weten dat je kat zoveel last heeft van iets. Gelukkig weten we dat we er alles aan doen om haar beter te maken. Ik hoop dat we over 3 weken goed nieuws te horen krijgen!

En dan was dat denk ik wel weer ongeveer wat ik allemaal met jullie wilde delen! Ik ga overigens na het inleveren van mijn werk a.s. maandag flink aan de slag met Kerstvideo’s! Ik heb nu al zin om de DIY video op te nemen voor jullie. Sowieso ben ik van plan om mijn Kerstvakantie te gaan gebruiken om lekker vooruit te filmen en schrijven zodat ik straks minder stress heb wanneer ik weer veel schoolwerk te doen heb.

En hoe is het eigenlijk met jullie?

3 Comments

 • Britt van Ommeren 11 december 2016 at 17:22

  Wat vervelend van je kat! Ik hoop dat de medicatie gaat werken, want het is en blijft je dierbare huisdier. Veel succes met je school en ik hoop dat je het leuk hebt gehad op de fair, hoe was het?

 • Ria 10 december 2016 at 14:24

  Hoi Irina , wat naar van Roosje! Je bedoelt ws een te snel werkende schildklier? En niet de alvleesklier die te snel werkt?

  Succes met je studie-opdrachten!! Wel heel veel in een keer in korte tijd…

  • Irina 10 december 2016 at 20:38

   Oeps ja ik bedoel inderdaad schildklier! Te snel geschreven en niet meer teruggelezen, haha

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×