Persoonlijke Q&A // mijn bucketlist, dating leven en meer

10 februari 2023 No Comments

Vandaag is het weer eens tijd voor een oude vertrouwde Q&A, waarin ik al jullie ingestuurde vragen beantwoord. Zo heb ik het o.a. over mijn bucketlist, dingen die ik nog wil leren en mijn favoriete boeken, maar bespreek ook hoe het met mijn dating leven ervoor staat en of ik op zoek ben naar een eigen woning. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×