Persoonlijk | Van fulltime werken naar voltijd studeren

26 augustus 2016 8 Comments

Persoonlijk | Van fulltime werken naar voltijd studeren

Ik had beloofd om de persoonlijke artikelen erin te houden hier op Ordinary Odd, ondanks dat de wekelijkse Ordinary Week Recap artikelen zijn verdwenen. Vandaag ga ik me er meteen aan houden! Ik had afgelopen maandag namelijk mijn laatste fulltime werkdag: vanaf nu ga ik gewoon weer parttime werken! Tijd om even lekker bij te praten dus.

Wanneer jullie dit lezen zit ik lekker in het prachtige Londen. Ik typ dit de avond voor vertrek en jeetje wat heb ik er veel zin in! Ik ben natuurlijk alles voor jullie aan het vloggen, dus volgende week kunnen jullie die vlog(s) zeker verwachten! Op dit moment post ik waarschijnlijk ook van alles op mijn social media (vooral Instagram) dus volg me daar vooral om op de hoogte te blijven!

Ik ben woensdag t/m zaterdag samen met mijn moeder in Londen. Echt veel plannen hebben we niet, aangezien we het grootste deel van de bezienswaardigheden eigenlijk al wel gezien hebben de afgelopen jaren. Ik denk dat het dan ook vooral een shopping trip wordt: heerlijk! Mijn portemonnee zal echter minder blij zijn, haha.

Als ik thuis kom heb ik eventjes twee dagen om bij te komen, de vlog(s) te bewerken etc. en dan is het dinsdag tijd voor mijn eerste schooldag. Nouja, introductiedag want mijn eerste echte lesdag is pas volgende week maandag. Dinsdag en donderdag heb ik introductiedagen vanuit school zelf, de introductiedagen vanuit studieverenigingen mis ik aangezien ik dan dus in Londen zit. Eerlijk gezegd vind ik dat ook helemaal niet zo erg, ik ben niet zo van dat soort dingen.

Maargoed: school dus! Ik ga eindelijk, na 1,5 jaar lang fulltime werken als kassier bij de Jumbo weer studeren. Voor degene die niet weten wat ik ga studeren: ik ga Media, Informatie en Communicatie doen in Amsterdam. Ik heb er heel erg veel zin in, maar vind het stiekem ook wel spannend.

Ik weet nog dat ik met mijn studiekeuzecheck ook heel erg zenuwachtig was, maar dat was een onwijs leuke dag, met allemaal gezellige mensen. Ik kreeg toen ook een positief studieadvies dus dat is niet het probleem. Ik denk dat het vooral is omdat alles nieuw is dat ik wat gezonde spanning voel.

Afgelopen maandag kwam het rooster online te staan. Ik was echt al tijden heel erg benieuwd hiernaar, omdat ik natuurlijk ook nog moet zien te regelen met mijn moeder hoe we het gaan verdelen met Brownie. Daarnaast had ik geen idee hoeveel tijd ik nog zou hebben voor mijn blog en YouTube kanaal. Hoe ik dat wil gaan aanpakken kun je overigens hier lezen.

Zoals het rooster er voorlopig uit ziet heb ik gemiddeld zo’n 1 à 2 dagen in de week vrij van school. Nouja, ik hoef niet naar school toe. Ik weet natuurlijk niet hoeveel werk ik thuis zal moeten doen. Jammer genoeg vallen deze vrije dagen vaak samen met die van mijn moeder: niet heel erg handig met de verzorging van Brownie dus. Maar goed, even een keertje de agenda’s bij elkaar leggen en dan komt dat ook wel goed.

Ja, ik heb er zin in! Mijn leven gaat echt compleet veranderen. Van fulltime werken, 4 à 5 keer in de week naar de manege kunnen en naast werk alle tijd vrij hebben voor Ordinary Odd naar voltijd studeren, weekeindjes werken en hopelijk nog minimaal 3 à 4 keer per week naar Brownie toe.

Voor Ordinary Odd betekent het dus dat er niet meer dagelijks artikelen online zullen komen. De enige vaste dagen zijn woensdag en zondag: de dagen dat de filmpjes op mijn blog verschijnen. Zoals ik al eerder uitlegde ga ik YouTube als prioriteit zien en daarnaast kijken hoeveel tijd ik nog over heb voor artikelen. Ik weet nu al dat dat vooral de eerste periode heel erg lastig voor me gaat worden: ik kan er niet tegen als er een dag niks online komt.

Hoe ik dit artikel wil eindigen weet ik eigenlijk niet. Het is niet echt dat ik naar een bepaald doel toe wilde schrijven, maar meer dat ik jullie gewoon weer een update wilde geven. Persoonlijkheid vind ik belangrijk dus die zullen jullie zeker blijven zien hier. Ik ben overigens wel benieuwd: gaan jullie ook beginnen aan iets nieuws? School of werk bijvoorbeeld? Of natuurlijk iets compleet anders? Let me know!

8 Comments

 • marleen@burgertrutjes 26 augustus 2016 at 14:41

  Leuk, heel veel succes op je nieuwe opleiding! Komt vast helemaal goed en we zien de artikelen wel verschijnen 🙂

  • Irina 26 augustus 2016 at 18:32

   Komt zeker goed!

 • Ria 26 augustus 2016 at 14:18

  Ben binnenkort benieuwd naar je verhalen over school, irina! Nu nog even veel plezier in londen en goede terugreis!

  • Irina 26 augustus 2016 at 18:33

   Komt helemaal goed! ^^

 • hilde 26 augustus 2016 at 13:49

  Ik heb al wat gave shop foto’s voorbij zien komen. 😉 Ik ben benieuwd naar de reviews daarvan! Geniet nog eventjes!

  • Irina 26 augustus 2016 at 18:33

   Ja er komen een heleboel leuke dingen aan ^^

 • Maaike 26 augustus 2016 at 10:19

  Wat leuk, ik doe dezelfde studie maar dan in Enschede! En ik begin vandaag met iets nieuws: ik werk nu namelijk voor Saxion Magazine en ik mag mijn eerste interview doen vandaag en mijn eerste stukje schrijven. Best spannend!

  • Irina 26 augustus 2016 at 18:34

   Oew spannend! Veel succes <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×