Personal Update | Mei 2015

26 mei 2015 1 Comment

IMG_0481

Zoals jullie wel kunnen merken komen er de afgelopen tijd een heleboel persoonlijke artikelen online. Dat komt doordat ik op het moment niet erg veel inspiratie heb om leuke originele dingen te bedenken, al zou ik dat graag doen. Ik heb op het moment gewoon erg veel aan mijn hoofd, waar ik jullie vandaag even over ga bijpraten.

Als eerste natuurlijk het verschrikkelijke nieuws over mijn tante. Ik ga het vandaag niet weer helemaal uitschrijven, maar als je daar meer over wilt lezen dan kun je hier klikken voor de link naar dat artikel. Ik ben gelukkig al een stuk verder in het verwerkingsproces, maar ben er wel nog altijd mee bezig. Het is allemaal gewoon zo snel gegaan dat dat ook niet gek is.

Na de crematie hadden mijn ouders een vakantie gepland staan, die natuurlijk niet meer afgezegd kon worden zonder je geld kwijt te raken. Vandaar dat mijn ouders toch gegaan zijn, ook al wilden ze mij liever niet zo achter laten. Gelukkig gaat die periode, dankzij mijn vrienden en familie aardig goed.

Ook spelen er nog een paar dingen die ik niet op internet wil zetten omdat ik ze echt te privé vind. Misschien dat ze ooit langs zullen komen, misschien ook niet. Dat ligt eraan hoe alles verloopt.

Naast al het nare nieuws heb ik ook goed nieuws. Vlak na de dood van mijn tante had ik mijn Intake bij mijn nieuwe opleiding. En ondanks het feit dat ik er natuurlijk totaal niet bij was met mijn hoofd ben ik toch toegelaten. Weer even een lichtpuntje in deze moeilijke tijd.

Daarnaast heb ik de afgelopen week een heleboel tijd doorgebracht op de manege, bij mijn paard. Ik heb lekker veel tijd aan haar besteed en daarnaast geholpen met het opknappen van de manege. De eigenaresse was op vakantie en als verrassing hebben we de hele manege opgeknapt. Ze is gisteren thuis gekomen en was er ontzettend blij mee.

Tot zover de persoonlijke update. Ik weet dat hij minder uitgebreid is dan normaal, maar door de vele persoonlijke artikelen heb ik het idee dat jullie het meeste al wel weten. Ik hoop binnenkort weer de zin en inspiratie te vinden om lekker originele artikelen en filmpjes voor jullie te gaan maken, want ik vind het zelf ook heel vervelend dat ik door alles merk dat mijn blog een beetje stilstaat. Ik spreek jullie snel weer!

1 Comment

 • Ria 26 mei 2015 at 19:56

  Mooie blog, Irina. Tot Morgen!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×