Personal Update – maart 2014

7 maart 2014 No Comments

Ik heb weer even de behoefte om tegen jullie aan te praten. Nouja praten, tikken. Ik vind het heerlijk om af en toe mijn gevoelens en gedachten even op een rijtje te zetten en jullie reacties zijn ook altijd zo lief dat ik het graag met jullie wil delen. De laatste keer vertelde ik over het ongeluk van mijn vader, en zoals jullie hebben gemerkt zijn er de laatste tijd ineens heel veel artikelen online gekomen. Vandaag ga ik het onder andere daar over hebben.

Als eerste: mijn vader. Als je niet weet wat er met hem gebeurt is dan moet je even hier kijken. Inmiddels is hij alweer thuis, hij is eigenlijk dezelfde nacht nog geopereerd. Zondag ochtend kwam hij in het ziekenhuis, zondag nacht is hij geopereerd. Alles is goed gegaan en dinsdag ochtend kwam hij alweer naar huis. Hij kan zichzelf aardig redden, al loopt hij wel met krukken. Iedere dag moet hij een stukje gaan wandelen, en dit probeert hij iedere keer een beetje te verlengen. Het hele proces zal rond de 6 weken duren, maar het gaat zeker de goede kant op! Hij is nu wel dag en nacht thuis, waardoor ik nooit meer even lekker alleen thuis kan zitten. Wat soms best wel jammer is, maar ik mag niet klagen, want het gaat goed met hem!

Verder ben ik op het moment heel erg druk met school. Ik ben nu bezig met mijn laatste 4 weken, en dan heb ik mijn laatste schoolexamenweek. Deze begint 31 maart al, dus dit is mijn laatste ‘echte’ maand school op de middelbare school, Aan de ene kant een heerlijk gevoel, maar aan de andere kant begint de stress toch wel aardig op te lopen wanneer ik kijk wat ik allemaal nog moet doen! Aankomende maandag heb ik bijvoorbeeld de presentatie van mijn profielwerkstuk, woensdag mijn presentatie voor Engels. En de week daarop heb ik alweer mijn mondeling Nederlands. De week daarop moet ik mijn definitieve versie inleveren van het profielwerkstuk en daarna is de laatste tentamenweek. Allemaal heel erg druk en ik ben ook nog lang niet klaar. Ik moet nog 2 boeken uitlezen, heel veel samenvattingen schrijven, presentaties voorbereiden en een heleboel leren. En als de tentamenweek voorbij is ben ik er nog lang niet van af: nee dan begint de examentraining. 3 weken lang oefenexamens maken, stof herhalen en diehard leren. Daarna heb ik 2 weken mei’vakantie’ waarin ik moet gaan leren en dan 12 mei beginnen mijn centraal examens. Een vooruitzicht wat aan de ene kant doodeng is, maar aan de andere kant ook super gaaf. Ik ben gewoonweg bijna klaar!

Na dit jaar ga ik dier- en veehouderij studeren in Den Bosch, daar wil ik nog een apart artikel over schrijven omdat ik al reacties kreeg bij dit filmpje, waaruit bleek dat jullie niet helemaal snappen wat deze opleiding inhoud. Dat is overigens ook iets nieuws! Ik maak filmpjes! Op dit moment staan er alweer 3 online, en ik vind het tegelijkertijd heel erg spannend en heel erg leuk om te doen. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden dus laat dat vooral achter! Ook ben ik op dit moment druk bezig met mijn blog, door het schrijven van een artikel per dag, in plaats van 2 per week. Het is heel erg druk, en ik weet ook niet of ik het de komende tijd vol ga houden, maar ik vind het wel heel erg leuk! Ook heb ik (achter de schermen) allemaal voorbereidingen getroffen om mijn blog beter te maken. Zo heb ik geld gestoken in het maken van een nieuwe layout, dus daar ga ik druk mee aan de slag en ik heb een eigen domeinnaam gekocht! Als je nu in je adresbalk kijkt zie je ordinaryodd.nl staan. I’m so excited about it!

Nouja, ik merk dat ik alweer een hele lap tekst heb gelezen en dat ik zo alweer weg moet (op het moment dat ik dit schrijf moet ik bijna naar werk toe, I know, goede timing!) dus ik ga er maar een eind aan maken. Hopelijk heb ik jullie weer een beetje op de hoogte gesteld! Ik ga verder met mijn drukke leven, maar ik geniet er heel erg van!

Voor ik het vergeet: aangezien ik iedere dag een artikel online wil zetten zouden jullie me heel erg helpen met ideeën! Dus heb jij een idee voor een artikel of filmpje, laat het dan vooral achter, dat helpt me enorm! 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×