Personal Update – juni 2014

29 juni 2014 5 Comments

Aviary Photo_130485392642747388 Ik vond het weer eens tijd worden voor een persoonlijke update, aangezien mijn leven de afgelopen tijd toch wel aardig veranderd is. Ik ben natuurlijk geslaagd voor mijn havo zoals ik jullie laatst al vertelde. Daardoor heb ik nu een hoop vrije tijd, maar toch heb ik het aardig druk en geniet van de vrije daagjes. Ik zal jullie gauw bijpraten over wat ik allemaal aan het doen ben.

Vanaf het moment dat ik zeker wist dat ik geslaagd was ben ik extra gaan werken. Ik werkte altijd 2 à 3 avonden in de week en dat is nu een stuk meer. Toevallig werk ik komende week ineens wel weer maar 2 avonden, maar hiervoor werkte ik weken van een uur of 20 à 30. Ik vind het eigenlijk wel lekker om zo wat te doen te hebben want ik weet van mezelf dat wanneer ik niet ergens voor uit bed moet, ik ook rustig de hele dag in een joggingbroek en lekker zittend shirt thuis zit. Natuurlijk niks ergs mee, maar wel als je het iedere dag opnieuw doet.

Naast mijn werk ben ik begonnen met rijles. Afgelopen woensdag had ik mijn proefles, en ik moet zeggen dat het me heel erg meevalt! Ik vond het heel erg spannend, en zag vooral heel erg op tegen het schakelen, maar het ging eigenlijk best goed. Op dit moment wordt er nog een planning gemaakt voor de rest van mijn rijlessen, maar waarschijnlijk ga ik vanaf halverwege juli echt wekelijks lessen. Ik vind het echt heel erg leuk, en heb er ook echt zin in. Ik had nooit verwacht dat auto rijden zo leuk zou zijn!

Nog iets wat ik de afgelopen week heb gedaan: ik had voor het eerst een kijkavond voor een kamer. Heel erg spannend natuurlijk, want ik had geen idee hoe het allemaal zou gaan maar het was hartstikke gezellig en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Jammer genoeg ben ik het niet geworden voor de kamer, dus ik zoek verder. Als iemand nog een leuke kamer weet in Den Bosch voor een redelijke prijs hoor ik het graag!

Naast deze spannende dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan had ik ook een hele leuke afsluiter van mijn middelbare school. Ik had vrijdag namelijk mijn diploma uitreiking en zaterdag had ik eindfeest. Allebei heel erg gezellig en na mijn diploma uitreiking ben ik nog uit eten geweest met mijn ouders en opa en oma bij de Griek.

Zaterdag heb ik de hele da op de manege doorgebracht aangezien de instructrices op vakantie zijn en ik samen met een paar vriendinnen de lessen overneem. Ik ben dus van 10 tot 4 op de manege geweest om les te geven, stallen te doen en iedereen te helpen. Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen, en kan niet wachten tot ik hier later echt mijn werk van kan maken! Nog extra leuk: mijn vriend kwam ook helpen!

Zaterdag avond was ik dus aardig gesloopt, maar na een powernap en een lekker warm bad heb ik me klaargemaakt en heb daarna van 11 tot 3 nog heerlijk gedanst op het eindfeest. Het was echt heel erg gezellig en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik ga iedereen wel missen als ik straks in Den Bosch zit, maar ik kom in de weekenden naar huis dus als het goed is kan ik ze gewoon nog blijven zien!

Wat betreft mijn blog hebben jullie vast wel gemerkt dat het wat stiller is. Dit komt dus doordat ik vaak de hele dag werk en dan s’ avonds nog afspreek met mijn vriend omdat we de kleine momenten moeten pakken (hij is ook al zo druk). De dagen dat ik hem dan niet zie ben ik kapot of het licht is zo slecht dat ik geen foto’s of filmpjes kan maken. Ik heb wel echt zin om te bloggen dus misschien dat ik er aankomende week wel weer aan toe kom omdat ik nu een redelijk rustige week heb. Ik hoop het echt want ik mis het!

Ik spreek jullie snel weer! X Irina

5 Comments

 • July goals | 1 juli 2014 at 06:55

  […] comfortabel gaan voelen achter het stuur Zoals ik jullie al vertelde in mijn persoonlijke update, ben ik begonnen met rijles. Ik vind het echt ontzettend leuk en heb ook echt zin om verder te […]

 • Nele van Hout 29 juni 2014 at 21:02

  Wat leuk 🙂 Ik ben ook met rijlessen bezig en vind het echt super leuk tot nu 😀 ik volg je nu 🙂 ga even de rest van je blog stalken hehe 😉

  • Irina 29 juni 2014 at 21:06

   Ja ik had echt nooit gedacht dat rijden zo leuk zou zijn! Dankje dat je me volgt, stalk gerust, daarvoor schrijf ik, haha.

 • sannedutchbeauty 29 juni 2014 at 20:31

  Klinkt als een drukke, maar leuke vakantie! Veel succes met je zoektocht naar een kamer! 🙂

  • Irina 29 juni 2014 at 21:06

   Dank je wel! Is nog een hele zoektocht.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×