Persoonlijke Update – januari 2016

28 januari 2016 3 Comments

update

He lieve lezers! Vandaag wilde ik weer eens een persoonlijk artikel schrijven en jullie een beetje vertellen over wat er op dit moment in mijn leven speelt. Ik zat een beetje terug te bladeren en zag dat mijn laatste personal update alweer uit augustus 2015 komt. Oeps… een beetje lang geleden. Gelukkig deel ik alsnog genoeg van mijn persoonlijke leven door middel van mijn wekelijkse fotodagboekjes; maar toch wil ik vandaag even lekker met jullie bijkletsen. Pak er dus iets lekkers bij en ga er lekker voor zitten!

De afgelopen maanden ben ik eigenlijk vooral veel bezig geweest met mezelf uit een rotperiode zien te krijgen. Als jullie me al langer volgen weten jullie wel dat ik nogal een rot jaar achter de rug heb: ik stopte met mijn studie, mijn relatie liep op een vreselijke manier stuk en ik verloor mijn tante. Ik ben de afgelopen maanden dan ook steeds bezig geweest om mezelf stukje bij beetje weer op de rails te krijgen.

Ik kan jullie wel zeggen dat het inmiddels alweer een stuk beter met me gaat. Natuurlijk is er nog een heleboel om aan te werken; maar ik kan eerlijk zeggen dat er nu meer dagen zijn waarop ik goed in mijn vel zit dan dat er dagen zijn waarop ik me niet goed voel.

Ik zit weer bomvol ideeën en enthousiasme voor mijn blog: ik ben bezig met het bedenken van een leuke serie en heb voor aankomende maand een heleboel leuke dingen gepland.

Jammer genoeg ben ik de afgelopen tijd wel vaak snel moe, zoals ik jullie al vertelde in de afgelopen weekvlog. Hoe dat precies komt weet ik niet; maar wanneer ik iets heb gedaan en daarna even ga zitten dan slaat al heel snel de vermoeidheid toe. Heel erg vervelend; want als ik nu bijvoorbeeld ’s ochtends naar Brownie ben geweest, dan kom ik ’s middags niet meer snel aan iets toe omdat ik gewoonweg te moe ben. Ik probeer mezelf wel te pushen: juist omdat ik zoveel zin heb om lekker aan de slag te gaan voor jullie, maar helaas werkt dit ook nog wel eens averechts en word ik juist vermoeider en krijg alsnog niks gedaan. Hoe het komt dat ik zo moe ben weet ik niet, misschien ligt het wel aan de tijd van het jaar. Hopelijk word het snel weer beter en kan ik me weer helemaal gaan storten op alle leuke dingen die ik gepland heb!

Daarnaast heb ik nog een leuk nieuwtje: ik heb een nieuwe opleiding gevonden! Afgelopen dinsdag heb ik me ingeschreven bij de Hogeschool van Amsterdam voor de studie Media, Informatie en Communicatie (MIC). Ik moet nu nog een vragenlijst invullen en een dagje daar naartoe om een studiekeuzecheck te doen maar ik weet zeker dat dat goed komt. Daarnaast: de uitslag van die test is niet bindend; dus mocht de test niet zo goed gaan dan is het nog geen ramp.

Al met al  is 2016 tot nog toe dus hartstikke goed! Aankomende week ben ik vrij van werk en wil ik dagelijks gaan vloggen zoals ik al eerder vertelde. Ik ben nog een beetje aan het twijfelen over de upload-tijden die ik wil gaan gebruiken voor mijn vlogs; maar dat komt wel goed. Daarnaast ga ik die week gebruiken om weer lekker vooruit te bloggen en filmen; heb ik eindelijk weer afgesproken met een goede vriendin en misschien dat mijn moeder een dag vrij kan regelen en we lekker gaan shoppen o.i.d.

Ik denk dat dat wel een beetje is wat ik met jullie wilde delen. We zijn inmiddels ook alweer zo’n 600 woorden verder dus laat ik er maar een eind aan breien. Ik zou het leuk vinden om ook te horen hoe het met jullie is, en wat er op dit moment in jullie leven speelt! Het lijkt me leuk om mijn lezers wat beter te leren kennen; dus voel je vrij om een reactie achter te laten!

3 Comments

 • Jolet 28 januari 2016 at 21:24

  Fijn om te lezen dat het beter met je gaat, dat is het belangrijkste!

 • Mariska 28 januari 2016 at 13:54

  Gaaf dat je weer aan een opleiding begint! Ik bleek bij vermoeidheid ook een ijzertekort te hebben. Bloed laten prikken kan geen kwaad!

 • Ria 28 januari 2016 at 11:47

  Ha Irina, gefeliciteerd met je opleidingskeuze!! Fijn dat je een besluit kon nemen.

  Akelig van die moeheid. Ben je al bij de huisarts geweest?? Bij mij bleek de moeheid door ijzertekort te komen (terwijl mijn hb goed was). Ik voel me nu een heel stuk beter! Na een maandje met ijzer pillen. ;t is maar een tip 🙂

  Succes!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×