Personal Update – januari 2014

26 januari 2014 4 Comments

Hee allemaal! Ik ben weer terug! Jullie hebben het waarschijnlijk niet gemerkt, maar de afgelopen tijd heb ik weinig tijd in mijn blog gestoken. Ik had vooruit gewerkt, waardoor er wel gewoon artikelen online bleven komen, maar nu ben ik weer helemaal terug. En aangezien dit mijn persoonlijke blog is, en jullie eigenlijk nog helemaal niet zo een beeld hebben van de persoon achter de blog, leek het me leuk om eens een persoonlijk artikel te schrijven!

Afgelopen weken had ik het heel erg druk omdat ik vorige week tentamenweek had. Ik zat dus dag in dag uit met mijn neus in de boeken, en wanneer ik er eindelijk eens uit was moest ik wel weer werken. De momenten die ik vrij had heb ik gebruikt om lekker te ontspannen in een heerlijk warm bad, of door lekker op de bank te kruipen met mijn vriend en een leuke film. Jammer genoeg is er daardoor niet zo veel van bloggen gekomen. Maar dat maakt niet uit want ik had toch vooruit gewerkt! Het was wel zwaar, want iedere keer als ik weer moest leren zat mijn hoofd bij mijn blog. Iedere keer weer keek ik op mijn mobiel of er al een nieuwe reactie was geplaatst of dat ik al een volger meer erbij had op bloglovin’. Wat heb ik het bloggen gemist zeg! Er gaat veel werk in zitten, maar doordat ik het niet kon doen heb ik gemerkt hoe leuk ik het eigenlijk vind! Ik heb weer helemaal zin om artikelen te schrijven, foto’s te maken en leuke ideeën op te doen. En voor dat laatste kan ik jullie hulp goed gebruiken! Wat willen jullie zien hier op Ordinary Odd? Is er een tag die je hebt gezien waarvan je graag wilt zien hoe ik hem invul? Is er een product waarvan je graag wilt weten hoe ik het vind? Of misschien wil je wel iets heel anders zien! Laat het me vooral weten!

instagram

Als je me volgt op instagram dan had je misschien al wat meegekregen de afgelopen weken van wat er in mijn leven gebeurt. Ik was dus vooral druk bezig met school, en de komende periode wordt waarschijnlijk heel erg zwaar. De laatste periode, en dan is het echt zo ver: examen. We praten er op school al veel over, want het is natuurlijk niet zomaar iets. Ik kan niet wachten tot ik eindelijk klaar ben met dit jaar en lekker kan gaan doen wat ik leuk vind. Maar tegelijkertijd mag de tijd ook best rustig aan gaan, want ik zie toch wel op tegen de examens zelf. Het is niet dat ik niet denk dat ik het ga halen, maar het wordt wel een hele drukke en stressvolle periode. Maar tot die tijd heb ik nog veel meer werk aan mijn hoofd. Ik moet mijn profielwerkstuk nog inleveren, heb nog een aantal grote opdrachten voor bijvoorbeeld biologie en heb nog een schoolexamenweek.

Naast school wil ik ook graag beginnen met rijlessen en het halen van mijn autotheorie. De theorieboeken heb ik al een aantal maanden in huis, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om te beginnen met leren. Het is zo veel leerwerk, en aangezien ik ook al zo veel moet leren voor school heb ik geen zin om in de weinige tijd die ik nog heb nog meer te gaan leren voor mijn autotheorie. Natuurlijk moet ik het gewoon doen, want volgende jaren heb ik het ook druk met mijn studie, en ik wil mijn rijbewijs wel graag halen. Het liefst al voor dat ik op mezelf ga wonen. Dat lijkt me gewoon handiger, omdat ik denk dat ik vanaf volgend jaar nog drukker ben dan nu. Ik vind het wel heel spannend om rijles te gaan nemen, maar tegelijkertijd vind ik het ook ontzettend gaaf. Het lijkt me een ontzettend fijn gevoel om auto te kunnen rijden, en ik moet de uitdaging van mezelf dan ook gewoon aangaan.

Als we het dan toch over het nemen van uitdagingen hebben: ik zit er over na te denken om misschien filmpjes te gaan maken voor Ordinary Odd. Ik vind het altijd ontzettend leuk om filmpjes te kijken van andere bloggers, en het lijkt me ook heel erg leuk om zelf te doen. Toch houd iets me tegen. Ik vraag me af wat mensen ervan denken. Ik bedoel niet jullie, natuurlijk vind ik het belangrijk wat jullie denken, maar als onbekenden het niks vinden maakt het me niet zo veel uit. Het gaat me juist om mensen uit mijn omgeving. Er weten al weinig mensen uit mijn omgeving over mijn blog, omdat ik bang ben voor wat mensen ervan zullen vinden. Niet iedereen vind het leuk, veel mensen vinden bloggen maar niks. Ik ben bang dat mensen me gaan uitlachen om wat ik doe. Terwijl ik het zelf ontzettend leuk vind om te doen! Ik weet dat ik het moet doen voor mezelf, wanneer ik het leuk vind dat ik het dan gewoon moet doen. Maar het is ook niet leuk als je dag in dag uit te horen krijgt hoe dom het is wat je doet. Ik ga er gewoon nog even goed over nadenken, en wanneer ik besluit om het gewoon te doen dan zullen jullie dat als eerste merken!

geverfd haar

En wat gebeurt er nou verder allemaal in mijn leventje, in mijn hoofd vol met gedachtes. Ik had een hele rij met dingen in mijn hoofd waar ik het met jullie over wilde hebben, maar ik voel gewoon dat ik een heleboel punten vergeet. Nou ja, dan krijgen jullie ze natuurlijk alsnog te horen! Wat ik verder nog wil melden: ik wil mijn haar weer gaan verven! Ik heb mijn haar al twee keer eerder geverfd, met de Kruidvat eigen merk haar mousse, in de donkerbruin rode kleur. Deze verf gaat er bij mij alleen al heel erg snel weer uit, wat natuurlijk onwijs zonde is! Ik ben nu aan het zoeken op het internet naar reviews van haarverf, en dan ga ik het binnenkort weer verven! Ik heb er ontzettend veel zin in want ik vind het zelf echt ontzettend leuk staan. Wanneer het zover is dan laat ik het jullie weten!

En dan als laatste wil ik jullie even vertellen wat jullie de komen de tijd kunnen gaan verwachten op Ordinary Odd. Ik wil natuurlijk niet alles gelijk al verklappen, maar er komt in ieder geval een shoplog aan. Ik weet dat jullie dat leuk vinden om te lezen, en ik vind het ook heel erg leuk om te laten zien dus dat komt er aan! Verder ben ik van plan om vaker persoonlijke artikelen te schrijven, en heb ik een leuke tip voor jullie naar aanleiding van mijn planning (anti-stress) tips artikel! Verder wil ik jullie vragen om een reactie achter te laten met wat jij graag wilt zien, en dan ga ik lekker voor jullie schrijven, want daar heb ik echt zin in na al dat leren!

En dat was mijn persoonlijke update voor nu alweer! Ik hoop dat jullie dit leuk vonden om te lezen. Ik vond het in ieder geval heerlijk om me even lekker te uiten. Laat vooral een reactie achter over wat jij de komende tijd wilt lezen en of je het leuk zou vinden als ik filmpjes zou gaan maken en dan spreek ik jullie gauw weer!

4 Comments

 • Bloggers Life | 16 februari 2014 at 07:15

  […] interessant vinden om te lezen. Het is zo leuk om te zien hoe jullie reageren op bijvoorbeeld mijn persoonlijke artikelen! Deze staan aan de top van de meest gelezen artikelen! Verder vind ik het heel leuk om mensen te […]

 • Sale Shoplog | 29 januari 2014 at 07:41

  […] ik jullie al vertelde in mijn persoonlijke update heb ik weer lekker geshopt. Mijn tentamenweek was voorbij en ik vond dat ik mezelf mocht verwennen. […]

 • Femke 28 januari 2014 at 23:28

  Aah ben super benieuwd naar je shoplog, die vind ik altijd heel leuk om te zien!
  Heel veel succes met school en je haar is super mooi geworden, wel jammer dat je het nu binnenkort alweer moet verven..
  liefs,
  Femke

 • Femke 26 januari 2014 at 20:59

  Ben benieuwd naar je shoplog, en heel veel succes met alles rond school!

  liefs,
  Femke

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×