Personal Update | Februari 2015

8 februari 2015 1 Comment

Persoonlijke Update Februari 2015

Jeetje wat is het lang geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst! Ondanks het feit dat ik toch wel aardig persoonlijk blog, en jullie dus wel al een groot deel van mijn leven kunnen volgen, heb ik al een hele tijd niet meer zo lekker tegen jullie aan gepraat (nouja, getypt) over wat er op het moment allemaal in mijn leven voordoet. Ik vond het dus weer de hoogste tijd worden! Pak er een lekker kopje thee of iets anders lekkers bij, en ga er lekker voor zitten!

School

Als eerste wil ik het hebben over het meest voor de hand liggende onderwerp voor een tiener: school. Hoe erg we het ook haten dat het altijd over datzelfde verschrikkelijke onderwerp moet gaan, toch hoort het erbij en af en toe is het ook wel goed om het er over te hebben.

Twee weken terug had ik mijn tentamenweek van het tweede blok. Mijn tentamens gingen eigenlijk helemaal niet zo geweldig, maar toch heb ik tot nog toe alles wat ik terug gekregen heb gehaald. Ik moet jammer genoeg wel sowieso het tentamen Diervoeding in het volgende blok doen, aangezien ik dit tentamen niet heb kunnen maken. Ik kwam namelijk niet verder dan Leiden Centraal op die dag, i.v.m. de bommelding die op dat moment gaande was. Hier baal ik ontzettend van, omdat ik nu dus van alles moet regelen om mijn herkansingsmogelijkheid niet te verliezen.

Het einde van het tweede blok betekend wel dat er nu een heel nieuw blok voor de deur staat. Morgen begin ik met een nieuw blok, waarin ik veel moet gaan samenwerken en bezig ga zijn met marketing, SPSS en AutoCad. Ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan ga vinden, maar het lijkt me een stuk interessanter dan het vak ‘Bodem en Plant’ van het vorige blok (Wat ben ik blij dat ik dat tentamen gehaald heb en er dus nu vanaf ben!).

Rijlessen

Afgelopen zomervakantie begon ik heel erg enthousiast met rijlessen en hoopte mijn rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Met het begin van het schooljaar is daar een einde aan gekomen en zo heb ik een maand of 4 geen rijlessen meer gehad. Afgelopen maand heb ik de rijlessen weer opgepakt, en mijn examen staat nu gepland. 26 maart gaan we het zien: hopen dat ik in ÊÊn keer slaag natuurlijk!

Bloggen

Zoals jullie (hopelijk) is opgevallen ben ik weer heel erg actief op mijn blog! Ik heb mezelf een schema gegeven om 3 keer per week een artikel online te zetten, en het lukt me om me hier aan te houden. Zelfs in alle drukte rondom mijn tentamens is het gelukt, dus ik heb goeie hoop dat ik het met dit schema ga kunnen volhouden.

Ik ben de afgelopen week heel erg druk bezig geweest met filmen, dus de komende paar weken staan er filmpjes klaar. Ik merk dat ik het filmen heel erg leuk vind om te doen, al vind ik het nog lastig om goed te kunnen scherpstellen. Maar: dat is een kwestie van oefenen! En ik wil heel erg graag oefenen. Jammer genoeg weet ik ook dat wanneer ik weer volle dagen naar school moet dit blok, ik minder tijd heb om te filmen (ik moet er natuurlijk wel goed licht voor hebben). Gelukkig is het al veel langer licht tegenwoordig, dus wie weet dat het gaat lukken!

En verder…

Verder ben ik heel erg druk met mijn paard, mijn vriend en natuurlijk werk. Ik merk dat het heel erg druk is om alles bij te houden, maar ook dat ik er gelukkig van wordt. Aankomend weekeind heeft mijn vriend een verrassing voor me met Valentijnsdag, dus ik ben heel erg benieuwd en kijk er naar uit!

Ik ga de komende tijd lekker verder met bloggen, me goed richten op school en gelijk zorgen dat ik bij ben met de stof en dan weet ik dat ik het allemaal ga halen om te combineren! Als jullie nog ‘requests’ hebben voor artikelen of filmpjes, laat het dan vooral achter! En dan spreek ik jullie snel weer.

1 Comment

 • Ria 12 mei 2015 at 10:10

  Leuk geschreven

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×