Personal Update – februari 2014

17 februari 2014 1 Comment

Vandaag heb ik een persoonlijke update voor jullie. Jullie zullen wel denken, een artikel op maandag? Ik wil dit artikel even online zetten omdat er aardig wat is gebeurt waar ik jullie van op de hoogte wil brengen. Dit kan ook invloed hebben op mijn activiteit op mijn blog, dus vandaar dat ik het even voor jullie wil uitleggen. Benieuwd wat er is gebeurd? Kijk dan zeker even verder.

Afgelopen zaterdag avond is mijn vader van de trap af gevallen. Hij is niet van heel hoog gevallen, maar van de 3e tree van onder. Hij heeft zichzelf echter niet kunnen opvangen, en is op zijn heup terecht gekomen. Ik was die avond aan het werk bij de Jumbo, en toen ik thuis kwam zat hij in zijn stoel, op 1 kant leunend. Op dat moment dacht hij dat hij zijn spier had verrekt.

Vervolgens ben ik zondag ochtend wakker geworden doordat mijn moeder aan de telefoon zat met de huisartsenpost. Mijn vader blijkt zichzelf de avond ervoor de trap op te hebben gehesen, en mijn moeder heeft hem in bed moeten helpen. s’ Ochtends kwam hij zijn bed niet meer uit, en hebben mijn ouders besloten de huisarts te bellen. Toen deze kwam besloot ze dat er foto’s moesten worden gemaakt en is mijn vader door de ambulance opgehaald. De ambulancebroeders hebben hem de trap af geholpen en vervolgens naar het ziekenhuis gereden.

In de loop van de middag kregen wij een telefoontje van mijn vader dat zijn heup gebroken is. Binnen 24 tot 48 uur zal hij geopereerd worden, en vervolgens zal hij 4 à 5 dagen in het ziekenhuis moeten blijven. Eerst was het plan om hem meteen zondag al rond 4 uur te opereren, maar hier kwamen steeds weer spoedgevallen tussen. Op het moment dat ik dit schrijf (zondag avond 9 uur) is hij nog niet geopereerd. Hier zitten we dus op te wachten.

Na de operatie zal hij ook nog een week of 6 moeten revalideren. Hij zal bij de fysiotherapeut moeten gaan lopen om weer ’te leren lopen’ en pas over een maand of 3 kan hij weer een beetje zelfstandig lopen. Dit betekend dat hij de komende tijd thuis zal moeten zitten en niet kunnen werken. Mijn moeder en hij weten ook nog niet of zijn vakantie door zal kunnen gaan dus het is afwachten.

Jullie begrijpen waarschijnlijk al wel dat ik de komende tijd een beetje een raar leven lijdt. Ik zal naar bezoekuren gaan, mijn vader moeten helpen bij bepaalde handelingen wanneer hij weer thuis is en daarnaast ook nog mijn school en werk bij moeten houden. Daarom kan ik niet beloven dat mijn blog constant zal blijven. Misschien dat het juist zo is dat ik blijf bloggen omdat ik mijn aandacht dan even lekker op iets anders kan richten, want ik merk dat ik het heerlijk vind om zo lekker te zitten typen. Maar ik zie wel hoe het loopt.

Ik was eigenlijk van plan om deze week (in mijn vakantie) lekker aan mijn blog te gaan werken. Ik heb namelijk mijn statief en visitekaartjes binnen gekregen waar ik jullie gister over vertelde en heb heel veel ideeën voor artikelen (en video’s!). Hopelijk heb ik hier de tijd en concentratie voor, en zullen er dus gewoon lekker (veel) artikelen online komen!

Hopelijk begrijpen jullie het als het wat stiller wordt op mijn blog. Ik wil jullie op de hoogte blijven houden want ik heb echt heel erg veel aan jullie steun! Heel erg bedankt daarom voor jullie lieve reacties! Ik houd jullie op de hoogte!

1 Comment

 • justlitllethings 17 februari 2014 at 19:21

  Tuurlijk begrijp ik dat meid! Veel succes
  Liefs

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×