Personal Update | April 2015

5 april 2015 No Comments

IMG_0480.JPGnr2

Het is alweer veel te lang geleden dat ik iets online gezet heb! En jeetje wat heb ik het gemist. Ik heb jullie toen ik een tijdje stopte met bloggen vaag verteld dat er een heleboel veranderde in mijn leven, waardoor ik even de tijd moest nemen voor mezelf en het allemaal moest verwerken. Om nu te zeggen dat het weer 100 procent goed met me gaat? Nee, dat niet. Maar het gaat wel alweer een heel stuk beter. Vanaf vandaag ga ik mijn blog dan ook weer opstarten, en ik begin met het delen van hoe mijn leven er op dit moment uit ziet.

Veranderingen

Ik kan wel zeggen dat er een heleboel is veranderd in de afgelopen 2 maanden. De twee grootste veranderingen: mijn vriend heeft onze relatie beëindigd en ik ben gestopt met mijn opleiding.

Vooral van het feit dat het over is met mijn vriend ben ik nog altijd kapot. Ik houd nog altijd heel erg veel van hem, en kan er maar niet aan wennen dat het over is. De redenen voor de scheiding ga ik niet op internet zetten, aangezien ik alles tussen ons altijd tussen ons heb willen houden, en dat ook nu wil doen. Ik kan wel vertellen dat ik er heel erg mee zit, en stiekem nog altijd hoop dat het goed komt. Maar dat zal de tijd vanzelf moeten leren.

De verandering wat betreft het stoppen met mijn opleiding daarentegen is heel erg goed voor me geweest. Ik zit beter in mijn vel en kan nu goed nadenken over wat ik wel wil gaan doen. Op het moment zit ik er aan te denken om de verkorte opleiding tot dierenartsassistente te doen, om daarna door te studeren voor fysiotherapie en hierin te specialiseren op paarden (en andere dieren).

Ook heb ik 26 maart mijn praktijkexamen auto gehad, en ben hier helaas voor gezakt. Dit betekend dat ik het 30 april over ga doen. Hopelijk slaag ik dit keer wel!

Mijn dagelijkse leven nu

Het feit dat ik nu geen opleiding heb betekend dat ik een heleboel vrije tijd had. Deze gebruikte ik vooral voor mijn paard en om even bij te komen van alles wat de afgelopen periode is gebeurt. Al snel merkte ik dat ik me ging vervelen en dus heb ik geregeld dat ik extra kan werken (ik werk als caissière bij de Jumbo).

Ik hoopte nu extra tijd te hebben voor mijn blog, en tot het begin van mijn nieuwe opleiding hier extra tijd en energie in te kunnen stoppen, maar nu ik zo ontzettend veel werk (ik werk 5 à 6 dagen in de week, en daarnaast heb ik nog de verzorging van mijn paard), valt dit toch tegen. Toch heb ik besloten om mijn blog weer op te pakken, en ik wil er nu echt in proberen verder te komen. Ik wil groeien met mijn blog, wat betekend dat ik er tijd in moet investeren. Vandaar dat ik de dagen dat ik vrij ben wil gaan gebruiken voor mijn blog, om zo minimaal de 3 artikelen online te kunnen zetten die volgens de planning online moeten komen. Wie weet post ik soms zelfs een extra artikel.

Nu ik jullie weer heb bijgepraat, denk ik dat het tijd is om verder te gaan met filmen en fotograferen, zodat ik genoeg beeldmateriaal heb voor de komende tijd. Laat vooral achter wat jij graag wilt zien verschijnen op Ordinary Odd, en dan zie ik jullie dinsdag weer!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×