Het perfecte Valentijnscadeau: een cadeauset van Lucardi

8 februari 2018 4 Comments

Over iets minder dan een week is het zover: Valentijnsdag. Hoewel ik zelf niet zo veel met deze dag heb en vind dat je iedere dag van het jaar lief moet zijn voor je geliefden, kon ik geen nee zeggen toen ik werd benaderd door Lucardi. Deze prachtige juwelier heeft namelijk speciaal voor Valentijnsdag steeds meer cadeausets toegevoegd aan het assortiment en hier zitten ontzettend mooie sets bij. Vandaag laat ik je mijn twee favorieten zien: leuk voor je Valentijn maar minstens net zo leuk om jezelf cadeau te geven!

De cadeausets komen in deze typische donkerblauwe Lucardi doosjes met een schattig strikje er omheen. Ik vind het er ontzettend chique uitzien en door deze verpakking is het niet nodig om de cadeauset nog eens zelf in te pakken.

Fun fact: Op het eerste zicht lijken de twee doosjes precies even groot te zijn maar toen ik per ongeluk de verkeerde deksel op het verkeerde doosje probeerde te plaatsen bleek dit toch net niet te passen.


Zilveren set blackplated V

De eerste set die ik uitzocht bestaat uit een ketting en een setje oorbellen. Ze zijn beide erg subtiel en dat vind ik er juist wel heel erg mooi aan. Daarnaast bestaan de sieraden uit echt zilver met hier omheen een laagje blackplated, wat ze meteen een stoere look geeft.

Vooral de ketting uit dit setje is bij mij favoriet. Ik heb helemaal nog geen ketting die hier op lijkt en sowieso zijn subtiele sieraden niet erg goed vertegenwoordigd in mijn verzameling. Vandaar ook dat ik dit setje wel erg leuk vond om te ontvangen. De ketting heeft ook een mooie korte lengte, waardoor hij goed valt ter hoogte van je jukbeenderen.

Daarnaast zijn ook de oorbelletjes heel erg mooi. Ik denk dat ik ze het snelst zou dragen wanneer ik mijn haar opgestoken heb, omdat ze met los haar toch al snel zullen wegvallen. Zeker mooi om dit setje samen te dragen.


Zilveren set rhodiumplated oorbellen

De tweede set die ik uitkoos bestaat uit drie paar oorbellen. Deze oorbellen zijn ook weer van zilver maar zijn dit keer niet blackplated maar juist rhodiumplated. Ik vind ze ontzettend chique qua uitstraling en ook perfect om met elkaar te combineren wanneer je verschillende gaatjes in je oren hebt.

Het eerste paar oorbellen uit de set is ook direct mijn favoriet. Het zijn lange hangende oorbellen die je met een staafje door je oor trekt. Hiermee is de oorbel subtiel, maar toch trekt hij de aandacht. Aan beide kanten van je oorlel zie je eigenlijk iets ‘gebeuren’. Ik vind ze ontzettend chique en denk deze nog vaak te gaan dragen.

Ook het tweede paar vind ik ontzettend mooi en chique staan. Deze oorbelletjes zijn minder lang maar ook deze hebben een hangend gedeelte. Simpel gezegd bestaat de oorbel uit een ringetje om je oorlel heen waar vervolgens een kort staafje aan hangt. Ik heb vaak ruzie met het dichtmaken van dit soort oorringetjes maar dit setje ging verbazingwekkend soepel.

Als derde paar zat er nog een simpel setje ringetjes in deze cadeauset. Het zijn hele kleine ringetjes van maar 10mm, waardoor ze echt vrijwel direct om je oorlel heen vallen. Bij dit setje had ik wat meer moeite met de sluiting, maar zodra ze zitten staan ze ontzettend mooi en elegant.


Dit zijn mijn twee favoriete cadeausets, maar er zijn er nog ontzettend veel meer te vinden. Zo heb ik ook hele mooie varianten gezien met horloges, ringen, etc. Mocht je benieuwd geworden zijn dan kun je een kijkje nemen in het overzicht van alle cadeausets. Happy Valentine’s Day!


Dit artikel is een samenwerking

4 Comments

 • Joyce 10 februari 2018 at 18:11

  Ooooh dat tweede setje is mijn favoriet! Ik zie zoiets dan helemaal voor me met drie gaatjes (moet ik wel m’n derde even opnieuw laten schieten, haha). Ook de V vind ik mooi!

 • Eveline Fleur 9 februari 2018 at 08:09

  Wat een leuke oorbellen! Ik zou zelf voor de zilveren variant gaan (I love zilver) 🙂

 • chucky1012 8 februari 2018 at 14:43

  Ik hou matchende setjes.
  Fijne winkel en goede service.

 • Babs 8 februari 2018 at 12:57

  Super leuke sieraden! De ketting met bijpassende oorbellen is een mooi setje!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×