Peperkoek huisje versieren met Danique

6 december 2017 No Comments

In de week voor mijn stage begon kwam oud vriendinnetje Danique langs en besloten we samen een kerstvideo voor jullie te filmen! Ik kocht namelijk alweer een hele tijd terug een peperkoek huisje bij de IKEA om zelf in elkaar te zetten en te versieren. Daar zaten we dan: begin november een kersthuisje te versieren en kerstliedjes te zingen. Gezellige boel dus! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

P.S. Danique is vandaag jarig! Vergeet je haar niet te feliciteren in de reacties?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×