Peperkoek huisje versieren 2.0 met Danique

Peperkoek huisje versieren 2.0 met Danique

6 december 2018 No Comments

Ik kreeg via Instagram ontzettend veel berichtjes met de vraag of ik weer een peperkoek huisje ging versieren deze kerst. Net als vorig jaar vroeg ik Danique dan ook of ze dat samen wilde doen en zo kwam deze video tot stand: Peperkoek huisje versieren 2.0! In tegenstelling tot vorig jaar hebben we dit keer geen plan van aanpak, dus we doen gewoon wat we op dat moment leuk vinden staan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×