Pashokjes shoplog & voorbereidingen srprs trip // VLOG #17

Pashokjes shoplog & voorbereidingen srprs trip // VLOG #17

23 maart 2022 1 Comment

Tijd voor weer een nieuwe vlog! Ik neem je mee in de laatste voorbereidingen voor onze srprs.me trip, waaronder het onthullen van het weerbericht. Ook rond ik mijn werk af voor mijn weekje vakantie ingaat, ga ik shoppen (en doe een kleine New Yorker pashokjes shoplg) en pak mijn koffer in. En bij dat laatste komt bij mij altijd aardig wat emotie kijken… Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Tomas 24 maart 2022 at 16:57

  Leuke video weer Irina! 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×