Pashokjes shoplog met o.a. New Yorker, Costes en Stradivarius

Pashokjes shoplog met o.a. New Yorker, Costes en Stradivarius

8 januari 2020 No Comments

De eerste pashokjes shoplog van 2020 is een feit! Ik ben heerlijk wezen sale shoppen in Hoofddorp en Den Haag en neem jullie hierbij mee in de pashokjes van de New Yorker, Costes, Stradivarius en Monki. Uiteindelijk pas ik vrijwel allemaal tops i.p.v. broeken en rokken waar ik eigenlijk naar op zoek was: oeps! Alsnog veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×