Pashokjes shoplog met o.a. Monki, Forever 21 & Bershka

22 oktober 2017 No Comments

Afgelopen vrijdag besloot ik mijn herfstvakantie goed in te luiden door spontaan te gaan shoppen in Amsterdam. Aangezien ik al vaker vragen had gekregen of ik een keer een pashokjes shoplog wilde filmen besloot ik dit meteen te doen! Ik paste een heleboel items, maar kwam maar met weinig thuis. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×