Lifestyle, Persoonlijk, Video

Pashokjes shoplog & masker testen // WEEKVLOG #54

Pashokjes shoplog & masker testen // WEEKVLOG #54

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog laat ik je allerlei nieuwe producten zien van Divage en een nieuwe zonnebril van Quay Australia. Daarnaast film ik een aantal video’s, doe een kleine pashokjes shoplog bij de Pull & Bear en test een masker van the Bodyshop. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Suzanne
    21 januari 2020 at 09:30

    Wat een leuke week! Ik ben op dit moment echt mijn maskertjes aan het opmaken! Ik had er ondertussen zoveel!
    Suzanne onlangs geplaatst…Lief dagboek – week 3 – Verjaardag mama & laatste lesMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.