Pashokjes shoplog & masker testen // WEEKVLOG #54

Pashokjes shoplog & masker testen // WEEKVLOG #54

20 januari 2020 1 Comment

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog laat ik je allerlei nieuwe producten zien van Divage en een nieuwe zonnebril van Quay Australia. Daarnaast film ik een aantal video’s, doe een kleine pashokjes shoplog bij de Pull & Bear en test een masker van the Bodyshop. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 21 januari 2020 at 09:30

  Wat een leuke week! Ik ben op dit moment echt mijn maskertjes aan het opmaken! Ik had er ondertussen zoveel!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×