Paola Locatelli x NA-KD shoplog

Paola Locatelli x NA-KD shoplog

22 juli 2020 No Comments

NA-KD kwam weer uit met een nieuwe influencer collectie die ik niet kon weerstaan: Paola Locatelli x NA-KD. Hoewel ik Paola zelf niet ken vond ik e items uit de collectie er echt geweldig uitzien en bestelde ik dan ook bijna alles om voor jullie te testen. Hoe zitten de items nu op iemand die niet maatje model heeft en hoe is de kwaliteit? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×