Paniekaanval & shooten in Zwolle // WEEKVLOG #39

Paniekaanval & shooten in Zwolle // WEEKVLOG #39

7 oktober 2019 1 Comment

Het is maandag, wat betekent dat ik weer een nieuwe weekvlog voor jullie heb! Afgelopen week had ik nogal een off-week, aangezien ik de week helaas begon met een paniekaanval. Toch ging het gelukkig aan het eind van de week alweer een stuk beter, waarbij ik ook nog een leuk dagje gepland had staan. Ik ging namelijk samen met vriendinnetje Elise een dagje shooten in Zwolle! Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar gezellig was het wel. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 7 oktober 2019 at 21:56

  Oh jeetje wat naar die paniekaanval! Wat een leuke looks weer!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×