Pamper / Me-Time Routine

11 januari 2017 2 Comments

Iedereen heeft wel eens behoefte aan tijd voor zichzelf en even heerlijk ontspannen. De één iets vaker dan de ander. Zelf heb ik echt regelmatig momenten voor mezelf nodig: anders wordt ik al snel gestresst of oververmoeid. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal doe tijdens mijn pamper/me-time routine: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • jonna@burgertrutjes 11 januari 2017 at 18:10

  Herkenbaar! Gelukkig ben ik heel goed in tijd aan mezelf besteden. Leuke video!

  • Irina 11 januari 2017 at 19:41

   Haha ja daar ben ik ook heel goed in!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×