Lifestyle, Video

Pamper / Me-Time Routine

Iedereen heeft wel eens behoefte aan tijd voor zichzelf en even heerlijk ontspannen. De één iets vaker dan de ander. Zelf heb ik echt regelmatig momenten voor mezelf nodig: anders wordt ik al snel gestresst of oververmoeid. Vandaag laat ik je zien wat ik zoal doe tijdens mijn pamper/me-time routine: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  jonna@burgertrutjes
  11 januari 2017 at 18:10

  Herkenbaar! Gelukkig ben ik heel goed in tijd aan mezelf besteden. Leuke video!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Vakantiepark Roompot Ferienresort Cochem – vakantie vieren in DuitslandMy Profile

  1. Reply
   Irina
   11 januari 2017 at 19:41

   Haha ja daar ben ik ook heel goed in!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.