Pakketjes unboxing & slecht nieuws // WEEKVLOG #105

Pakketjes unboxing & slecht nieuws // WEEKVLOG #105

8 maart 2021 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Ik had niet mijn beste week qua productiviteit doordat ik overprikkeld was maar doe wel een leuke pakketjes unboxing voor jullie. Helaas krijgen we eind van de week ook slecht nieuws te horen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×