Pakketjes unboxen & vakantie voorbereidingen // WEEKVLOG #116

Pakketjes unboxen & vakantie voorbereidingen // WEEKVLOG #116

31 mei 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week was ik druk bezig met alle vakantie voorbereidingen, laat een heleboel pakketjes zien (inclusief try-on shoplog) en ik kom erachter hoe overprikkeld ik ben geraakt van het vele harde werken van de afgelopen tijd. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×