Pakketjes unboxen, opruimen & achter de schermen van de Blij Dieetvrij Club // VLOG #26

Pakketjes unboxen, opruimen & achter de schermen van de Blij Dieetvrij Club // VLOG #26

31 augustus 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik neem je mee in mijn dag, waarbij ik je een aantal toffe pakketjes laat zien (waaronder de LUSH adventskalender van 2022!), jou een kijkje geef achter de schermen van de Blij Dieetvrij Club en druk aan het opruimen ga. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Deze video bevat een samenwerking met Blij Dieetvrij

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×