Pakketjes unboxen & nieuwe plannen // WEEKVLOG #127

Pakketjes unboxen & nieuwe plannen // WEEKVLOG #127

6 september 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week unbox ik een aantal pakketjes van Gutsy Fashion, Shoeby, HEMA en Monki, maar heb het er ook over hoe het nu met me gaat. Daarnaast vertel ik je over nieuwe plannen voor dit najaar en heb ik jouw hulp nodig. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×