Pakketjes unboxen & nieuwe plannen // WEEKVLOG #127

Pakketjes unboxen & nieuwe plannen // WEEKVLOG #127

6 september 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week unbox ik een aantal pakketjes van Gutsy Fashion, Shoeby, HEMA en Monki, maar heb het er ook over hoe het nu met me gaat. Daarnaast vertel ik je over nieuwe plannen voor dit najaar en heb ik jouw hulp nodig. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×