Pakketjes unboxen, kerstboom zetten & kamer versieren // WEEKVLOG #92

Pakketjes unboxen, kerstboom zetten & kamer versieren // WEEKVLOG #92

23 november 2020 No Comments

In deze nieuwe weekvlog is het tijd om een aantal pakketjes te unboxen van o.a. Studio Vaia, Chiquelle, Trind, Uoga Uoga en Inpakplezier. Daarnaast is het tijd om mijn kerstboom te zetten en de kamer te versieren voor de decembermaand. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×