Pakketjes unboxen, cadeau ideeën & kerstboom zetten // WEEKVLOG #95

Pakketjes unboxen, cadeau ideeën & kerstboom zetten // WEEKVLOG #95

14 december 2020 No Comments

Het is maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week laat ik je een aantal pakketjes zien die al een tijdje lagen te wachten, waarmee ik je ook direct een aantal toffe cadeau ideeën geef. Daarnaast is het tijd voor onze laatste LUSH Kitchen unboxing, ga ik samen met mama de kerstboom beneden zetten en vier mijn 7-jarig blogbestaan met een bestelling bij ons favoriete Griekse restaurant. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×