Pakketjes unboxen, bullet journalen & positieve energie // WEEKVLOG #113

Pakketjes unboxen, bullet journalen & positieve energie // WEEKVLOG #113

10 mei 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week is het tijd om een aantal pakketjes te unboxen van Studio Vaia en The Bodyshop, maar ga ik ook heerlijk bullet journalen voor mei. Daarnaast heb ik sowieso de hele week een heerlijk positieve energie door alle toffe projecten waar ik mee bezig ben. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×