Pakketjes, mama jarig & operatie Kalá // WEEKVLOG #135

Pakketjes, mama jarig & operatie Kalá // WEEKVLOG #135

1 november 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week had ik een aantal gezellige dingen op de planning staan: zo was mijn moeder jarig waarvoor we gezellig uit eten gingen en ging ik een ochtendje naar Utrecht om samen met Samyra te shooten (en gezellig te wandelen). Daarnaast werd onze lieve Kalá gestereliseerd en sloot de lancering van mijn sieradencollectie, waar ik dus nog druk mee bezig was. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×