Pakketje unboxen, perfecte mom jeans & naar het strand // WEEKVLOG #78

Pakketje unboxen, perfecte mom jeans & naar het strand // WEEKVLOG #78

13 juli 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week zit ik goed in mijn vel, ben uitgebreid bezig met leuke outfits uitzoeken, ga een pakketje unboxen voor jullie, vind na een jarenlange zoektocht eindelijk de perfecte mom jeans en ga met mijn moeder een middagje naar het strand. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×